Ja tenim aquí l'estiu!!Hola famílies!

Com ja sabeu, el curs d’esplai va acabar... La veritat és que l’últim dia de curs va ser d’allò més divertit! Vam acabar xops i amb la roba plena de colors, què hi pot haver de millor? Podeu veure les fotografies d'aquest dia fent click aquí o bé visitant la pestanya d'Àlbum fotogràfic


Tot i això estem tristos perquè ja s’han acabat els dissabtes d’aquest curs 2013-2014... Però ara arriba el millor de tot l’any: LES COLÒNIES! L’equip de monitors ja les estem preparant amb la màxima il·lusió i les piles recarregades després d’un any tan complet!
Alguns dels joves de Tramuntana passats per aigua l'últim dia d'esplaiNOVETAT IMPORTANT!!

Hem incorporat una
NOVA PESTANYA al blog que servirà per fer una dinàmica que altres esplais ja porten un temps fent i hem volgut incorporar: EL FOULARD PEL MÓNTothom qui vulgui ens pot enviar fotos amb el foulard quan vagi de viatge per indrets d’arreu del món! Si voleu fer-nos arribar alguna fotografia, només cal enviar un e-mail al correu de l’esplai (esplaistpere@gmail.com) amb la foto del nen o família amb el foulard posat dient-nos d’on és! Nosaltres ens ocuparem de penjar la foto a la nostra nova pestanya!! Tota foto és benvinguda

D'aquesta manera, aquesta pestanya d'El Foulard pel Món s'anirà omplint al llarg de l'estiu amb totes les vostres fotografies que ens envieu i farem que el foulard verd i vermell viatgi pel món i conegui nous indrets!

Per acabar, ens agradaria desitjar-vos un molt bon estiu i molt bones vacances! Esperem que gaudiu de les vacances i ens veiem al juliol amb les piles ben carregades!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies d'Estiu

RESUM REUNIÓ DE PARES

Informacions d'inici de curs