Primers dies a la colònia

Bon dia famílies!

Com us deveu preguntar, no apareixen fotografies al blog; el problema és ben senzill: la xarxa d'Internet de la casa és molt dèbil i no ens permet carregar les fotografies ni tampoc fer entrades al nostre blog. No patiu que tant bon punt estigui solucionat tot plegat intentarem anar-vos explicant tot allò que va succeint a la colònia i si es pot, penjarem alguna fotografia; tot i que sembla que fins a la tornada no podrem explicar en imatges tots els somriures i moments de felicitat que ja portem viscuts. Us demanem la màxima col·laboració i comprensió pel que fa al tema de les fotografies i disculpeu les molèsties.

La història ens ha reunit aquest cop al Museu Mömmon, un museu que pel que sembla ha volgut reunir les principals obres pictòriques dels darrers segles, però potser no és tot tant normal... quadres que es mouen, alguna imatge que desapareix... com ens en sortirem? Intentarem anar-vos explicant les nostres deduccions a mesura que vagin passant els dies!

Finalment dir que no patiu, tots els infants i joves estan gaudint d'un temps immillorable i s'ho estan passant la mar de bé!


Fins ben aviat! Continuarem investigant!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PRIMER DIA D'ESPLAI