Últims dies de Colònies!

Hola famílies!!

Com bé sabreu i els vostres fills i filles us hauran explicat, els últims dies de colònies van estar plens de misteris i aventuresDesprés de nou dies investigant el misteri de la desaparició de les obres podem dir que n'hem tret l'entrellat!

Una vegada vam descobrir que el cub no funcionava, les obres van anar desapareixent, cosa que ens va preocupar molt a tots! Però després d'això, vam descobrir que les obres desaparegudes es trobaven atrapades en un llenç que portava el nom de "El quadre perfecte" que, fins ara, era d'un pintor totalment desconegut per a nosaltres.
Al dia següent, els nens van estar interrogant al personal del museu per descobrir qui era l'autor del misteriós quadre i totes les pistes apuntaven a que el Senyor Director estava implicat en la desaparició de les obres.

Més tard els nostres nens, que són molt valents, van estar buscant la clau per entrar al despatx del sospitós i allà hi vam trobar una llegenda sobre un home de la família Plaluigllón que va destinar tota la seva vida a buscar l'obra perfecta... Al matí següent, vam decidir capturar al Senyor Director i vam fer-ho. Per celebrar-ho, vam decidir fer el mític festival de colònies, però la pluja no acompanyava i, al final, tots vam gaudir d'una meravellosa pel·lícula.

Al matí següent, una vegada vam haver interrogat al Director, vam descobrir que ell era innocent i però no confiava en nosaltres i vam haver de guanyar-nos la seva confiança en una gran activitat: l'embruta't!

Finalment, els guies van descobrir que el nom de la historiadora (Guillermina Papiol) i el de la pintora boja actual (Mireia Plapuigllón) eren un anagrama! És a dir, les lletres dels dos noms coincidien totalment tot i que estaven en diferent lloc. Aquest joc de lletres que ens van comunicar els nostres dos guies anomentats Pe i Pino, ens va fer descobrir que la culpable de tot aquest enrenou era la historiadora Guillermina Papiol que ens havia estat assessorant durant tots els dies! 

Amb l'ajuda del veritable cub de Krämarth i amb el ritual que vam fer uns dies abans,  vam aconseguir capturar a la Mireia Plapuigllon i, per art de màgia, va quedar atrapada dins el seu propi quadre! 

D'aquest fet vam treure la conclusió que, tot i que ens passem la vida sencera buscant la perfecció en les coses o persones, la perfecció en el seu estat pur no existeix; no hi ha res més perfecte que ser un mateix i saber-se estimar dia rere dia.

Una història ben emocionant, oi? Quina pena que ja hagi acabat... Què ens deu estar esperant el curs vinent? Això sí que és tot un misteri! 

(Us comuniquem que entre aquesta nit i demà tindreu les fotografies penjades al blog, farem una entrada per tal de comunicar-vos-ho perquè els hi feu un cop d'ull. En sap molt de greu penjar-les tant tard però hi ha moltíssimes fotografies i cal fer neteja i sel·lecció... Moltes gràcies per l'espera!!)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019