Inici de Curs 2014-2015

Hola famílies!!
Com ha anat l'estiu? Segur que genial! Per aquí l'equip de monitors i en Cufi ja estem amb les piles carregades i amb moltíssimes ganes de començar aquest nou curs per veure a tots els nens i nenes de l'esplai i passar-ho genial!! 
Per tant, l'inici de curs ja és ben a prop! Així doncs, us hem enviat un correu electrònic per informar-vos que les PRE-INSCRIPCIONS de l'esplai seran la propera setmana.
   Dies: 15, 16, 17, 18 i 19 de setembre
   Hora: de 17 a 19h.
   Lloc: Parròquia de Sant Pere, El Masnou
Com bé us expliquem detalladament al mail, aquest any canvia el procés d’inscripcions dels nens a l’esplai. Com que les places són limitades degut a la demanda de nens, el que sempre ha estat la inscripció dels nens, ara serà la pre-inscripció. Quan ja tinguem pre-inscrits a tots els nens i nenes, formalitzarem la inscripció (a partir del dia 22 i fins el 28 de setembre) posant-nos en contacte amb vosaltres per dir-vos si els vostres fills o filles tenen plaça o no.
Per tal de fer-ho tot més àgil, us hem adjuntat al correu electrònic una sèrie de papers que haureu d’omplir i portar els dies de pre-inscripcions, a part de tota la documentació indicada també al correu electrònic.

Per més informació, consulteu el vostre correu electrònic

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Més informació de Colònies

Troca Jove 2014 - Fotos i vídeo