Esplai en obres

Les obres ja han començat!!!
Com us vam comentar a la reunió d’inici de curs, ja hem començat les obres a l’esplai perquè quan tornem de Nadal, al gener, estigui tot fantàstic i apunt per iniciar el nou any.
Des de la direcció de l’esplai, volem aprofitar aquest moment per felicitar a tots els monitors i monitores, premonitors i premonitores que van fer possible que, en la meitat del temps previst, deixéssim tot l’esplai enllestit i preparat per tal d'acollir aquestes obres. 
Gràcies a tots, perquè junts podem! Gràcies a totes les famílies per ajudar-nos a fer possible aquest esplai que és de tots!
Us deixem un recull d'imatges de les sales en reforma, les sales d'emmagatzematge de material i les sales sense mobiliari:

També aprofitem aquesta entrada per recordar-vos que el dia 13 de desembre tindrà lloc la missa de Nadal a la que, com cada any, assistiran els infants de l'esplai i a la que, també com cada any, totes les famílies esteu convidades.
Quedarem tot l'esplai a les 17h a la Parròquia de St.Pere (no al Pilar!!). Com ja us vam dir, no farem festival de Nadal. Per aquest mateix motiu, els infants de l'esplai cantaran nadales al finalitzar la missa, que serà a les 19h a l'Església de St.Pere.
Esperem veure-us a tots i a totes!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019