Els pròxims dissabtes!

Hola famílies!!

Esperem que tots estigueu d'allò més bé i que no tingueu gaire problemes amb aquest fred que està fent! Nosaltres preferim l'estiu... Tot i així la nostra energia no minva!

Bé, com ja haureu llegit en el mail que us hem enviat, les obres dels locals del Pilar s'estan allargant una mica, per això els propers dissabtes farem esplai a la parròquia de Sant Pere fins a nou avís.


Apart d'això, volem recordar-vos algunes dates molt esperades

  • Ell dissabte 14 de Febrer celebrem Carnestoltes a l'esplai! Esperem a tots els nens i nenes ben disfressats. Però per respecte a tots, demanem abstenir-se de dur disfresses que puguin faltar el respecte, així com dur accessoris de caire bèl·lic o que puguin causar danys (ganivets, pistoles, punxes, etc.).
  • El dia 21 de Febrer hi ha la primera reunió de pares per parlar de les colònies d'estiu. La reunió tindrà lloc a les 17.30h (un cop hagueu deixat els infants a l'esplai a Sant Pere) a la Parròquia del Pilar
  • El dia 28 de Febrer l'esplai acabarà a les 18.45h ja que després es celebra la missa de les Escolàpies
  • El 7 i 8 de Març és realitza la sortida de cap de setmana del 2n trimestre. Esperem que hàgiu  rebut el mail amb tota la informació pertinent! 

Bon començament de setmana! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019