Dia 19 i 20 - Colònies 2015

Hola famílies!!!

Com va per Masnou? Per aquí les Colònies estan anant d'allò més bé!! 

Ahir, quan vam arribar a Mas Gircós vam seure a dinar i ens vam repartir per habitacions per instal·lar-nos. Per la tarda vam fer una guerra d'aigua que ens va deixar ben frescos! Després de dutxar-nos vam a anar a sopar. Que bo estava l'arròs amb tomàquet i el frankfurt!!!! Tot i que va ploure una mica, vam poder fer un joc de nit ben divertit que va deixar als nens ben cansats.

També vam presentar el Centre d'Interès d'aquestes colònies. Estem atrapats a l'illa de Draemis!! Una veu en off (no massa simpàtica) ens va explicar que, tot i que havíem estat convidats a passar uns dies de vacances a l'illa, haurem de superar una sèrie de proves si volem sortir sans i estalvis d'aquí! Ens han enganyat, és un concurs i no unes vacances!

Avui, la veu en off ens ha comunicat que només un dels grups sortirà de l'illa... quins nervis! Per això mateix, ha començat la competició de veritat! Pel matí hem fet les Olimpíades i, durant la resta del dia, haurem de participar en un concurs d'allò més divertit, quines ganes!

L'Internet de la casa de colònies és força dèbil i, per això, estem buscant solucions! Entre aquesta nit i demà us penjarem una sorpresa que us hem preparat per anar-vos ensenyant diàriament... Us agradarà segur! 





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021