Dies 26 i 27 - Colònies 2015



Hola famílies! 

Sabem que anem uns dies tard, però mai ve de més explicar com van anar els últims dies de colòniesVoleu saber com va acabar la nostra història a l'Illa de Draemis?

Durant el dia 26, els nostres caps de grup van estar investigant i desxifrant uns inquietants mapes per aconseguir una antena propietat dels misteriosos habitants de l'illa. Per això per la tarda vam estar treballant les nostres aptituds físiques en una tarda de jocs esportius.

Però el que importa aquí és el desenllaç... Quan vam trobar l'antena tot va prendre sentit! Vam descobrir que en realitat tot formava part d'un programa de televisió!! Ens havien estat enganyant durant tots aquests dies... 

També vam conèixer a la presentadora del concurs i ens va explicar que participàvem en la prova pilot d'un nou reality. També ens va explicar que havíem superat les proves amb èxit i que, per celebrar-ho, teníem una nit de música i festa!! Vam gaudir moltíssim! 

Per acabar les colònies i acabar de recollir-ho tot, l'últim dia vam participar tots d'un concurs de neteja... No sona gaire divertit, però tots es van motivar molt i vam deixar la casa més neta que una patena! 

Esperem que tots els vostres fills s'hagin endut un molt bon records de les colònies d'aquest any. Ara toca descansar i gaudir del que queda d'estiu.


En uns dies penjarem totes les fotos de les colònies i, qui sap, potser alguna altra sorpreseta... :)

Ens veiem d'aquí poquet a les inscripcions del proper curs 2015-2016!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021