La natura ens necessita!

De la mà de SEO/BirdLife i Ecoembes neix un nou projecte: “LIBERA naturaleza sin basura” i amb l'objectiu de lluitar contra l'abandonament d'escombraries en els entorns naturals proposen pel dissabte 17 de Juny la Primera Gran Recollida d’Escombraries Col·lectiva a tot l’Estat Espanyol amb el títol: 1m2 por la Naturaleza.


El funcionament d’aquesta recollida és ben senzill i és que per contribuir-hi simplement has d’entrar en l’apartat de participació i escollir com pots ajudar: organitzant un nou grup de neteja en la zona on vius; unir-te en algun que ja estigui creat (hauràs de mirar el mapa amb els llocs on ja hi ha grups organitzats) o bé, col·laborar signant el manifest tot comprometent-te que cuidaràs la natura sempre. 

Una jornada on l’exemple i la reeducació és el pal de paller, l’Esplai Sant Pere no hi podia faltar i per aquest motiu, uns quants monitors s’ha animat a participar en la recollida tot organitzant un grup de neteja. Ens trobarem a les 10h a dalt de la Riera de Teià per pujar tots junts a Sant Mateu.

Està obert a tothom i us podeu unir en el nostre grup de neteja. Com explicàvem abans, haureu d’entrar a l’apartat de participació, buscar la pestanya de “Unir-te” i trobar en el mapa Teià.


Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres aquesta iniciativa on volem ser exemple per a tots i canviar la frase “no ho agafis, són escombraries” per “recull-ho”! Perquè... com volem canviar els nostres hàbits envers la Naturalesa si no “conscienciem i mostrem al món que cal fer les coses d'una altra manera?





Així doncs, el 17 de Juny uneix-te a la gran recollida d’escombraries col·lectiva i allibera 1m2 per la Naturalesa.




Per qualsevol dubte, ens podeu escriure a esplaistpere@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021