Hem conegut en Barry Trotter!


No us ho creureu… però aquest matí ens hem llevat d’una manera molt especial! Sota el coixí, teníem una carta que ens deia a quina escola de màgia pertanyíem, ja que aquell dia al Ressort es celebrava el Torneig d’escoles de màgia per veure quina era la millor escola.

El que no us creureu és que a l’hora d’esmorzar, la Wendoline, la becària, ha vingut corrents per informar-nos que en el Gran Llibre de les Pel·lícules el final de la història del Barry Trotter ha estat modificat i és que el protagonista mor!!

Després d’un matí ple de pocions i encanteris hem descobert els nostres grups de servei. -I nosaltres que ens pensàvem que no hauríem de fer res… doncs es veu que en aquest Ressort tenim tasques cada dia!!-

Per sort, a la tarda, l’Arbus Framenor ens ha explicat que una poció màgica, la famosa poció multijuegos, ens pot ajudar a canviar el futur, per això hem estat tota la tarda buscant els ingredients per crear-la. Ara bé… no tot ha estat tan senzill, sobretot per aplicar la poció, ja que ens hagut d’enfrontar durant tota la nit a diferents personatges com la Bellatrix Lestrange, els germans Carrow, en Fenrir Greyback...

Si us som sincers… hem passat una mica de por, però estàvem tots units i ningú dubta de l’energia de tots els nens de l’Esplai Sant Pere!

Esperem que això només sigui un entrebanc d’un dia i que demà puguem tornar al Spa!

Fins ben aviat famílies!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PRIMER DIA D'ESPLAI