Les princeses ens necessiten!!!

Avui al matí ha estat una mica desesperant. Després de llevar-nos amb un remix de Cançons de Princeses Disney, ha aparegut la Wendy tot estressada. S’ha sincerat i ens ha dit que ja no pot més i que no sap què fer per solucionar tot aquest embolic.

Ahir a la nit, quan hi va haver la reunió setmanal del Ressort, totes les princeses es van queixar dels nens i nenes de l’esplai Sant Pere, i ens van acusar d’haver-los pres les seves pertinences. Com que els vostres fills i filles són uns angelets i no són capaços d’haver fet una cosa com aquesta, hem decidit ajudar a les princeses.

Primer de tot, era necessari saber què havia perdut cada princesa, així que mentre nosaltres ho buscàvem en Barri Trotter i en Trèscules han anat a investigar per saber què i qui pot estar al darrera de tot això.

A la tarda, com ja sabíem què havíem de trobar, hem anat a la recerca dels objectes perduts, per tal de retornar-los a les princeses. Tot i així, els objectes que buscàvem no han estat les úniques coses interessants que hem vist. Hem trobat imatges de dues nenes petites (una s’assemblava molt a la Wendy), dibuixos infantils, xumets… Això no pinta gens bé…

A la nit han aparegut en Barry Trotter i les Muses i ens han explicat que han vist la Malèfica fent moviments sospitosos, creuen que és ella qui ha robat a les princeses les seves coses. Així que per aconseguir la capa d’invisibilitat d’en Barri Troter hem jugat a un parxís màgic per tal que després, en Barry Trotter s’infiltrés a la reunió dels dolents per saber què tramen.

Amb en Trèscules, just quan tornàvem cap a la casa, la Blancaseca ens ha ensenyat que dins de la seva poma hi ha apregut un paper en blanc… Res… Història no solucionada… A veure si amb el que descobreix en Barry tenim més sort.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019