Super festival amb High School Musical

Mare meva, mare meva… El festival que s’ha muntat avui…

Primer de tot, ens hem llevat al matí amb una cançó de High School Musical, com que ja portem uns dies en aquest Ressort, comencem a fer caps i hem tingut la sospita que el dia d’avui aniria ambientat en aquesta famosa pel·lícula.

Mentre estàvem esmorzant han entrat al menjador la Senyorita Farbus i l’entrenador Polton i ens han comentat que avui era el dia de l’assaig general del Festival i el partit decisiu dels Wilddogs. Així que després d’agafar moltes forces esmorzant, al matí ens hem dedicat a preparar les nostres actuacions.

A la tarda ens hem preparat pel partit de bàsquet de la nit! Aquests ScaryCats  no tenen res a fer contra nosaltres! Amb l’entrenament que hem fet, tot serà bufar i fer ampolles.

Finalment, ha arribat la nit! Una nit màgica plena de balls, riures, actuacions, premis… Fins i tot els monitors s’han atrevit a participar. Però… tots esperàvem que en Droy i la Fabriella fossin els guanyadors (com succeeix a la pel·lícula), però malauradament la Jersey i en Bryan s’han endut el premi…

Una altra història sense poder solucionar el final… I per si fos poc, abans d’anar a dormir ha aparegut una pilota de bàsquet amb un paper en blanc… Estem començant a perdre els nervis amb els paperets aquests… Què deuen volen dir?

En fi, tot i no poder resoldre els diferents finals, ens ho estem passant súper bé! I tot i ser a mitjans de colònies: NO VOLEM QUE ACABIN!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019