FESTIVAL DE PRIMAVERA 2018

JA EL TENIM AQUÍ!
El #CUFIFEST18 el tenim a tocar!

Un any més arriba un dels esdeveniments més esperat per a l'Esplai i les persones que l'integren... EL FESTIVAL DE PRIMAVERA 2018!

Aquest any introduïm nous canvis en el format del Festival. El celebrarem el diumenge 6 de Maig al recinte del Casino del Masnou!! Estarem TOT el dia de festa! El format pel que hem apostat aquesta vegada és una mica diferent...

Durant el matí de diumenge podreu gaudir de diferents activitats organitzades per l'equip de monitors i monitores: torneig de pàdel i torneig de futbol i, per aquells no tant esportistes, una sèrie de racons per gaudir de valent!

El preu per participar en el torneig de pàdel és de 5€ per parella i per participar en el torneig de futbol és de 2€ per persona integrant de l'equip.

Us informem que els equips pel torneig de futbol han de ser de mínim 5 persones! També us podeu apuntar individualment, si us falta equip, i diumenge us indicarem amb quin equip jugueu!

Us adjuntem el formulari que heu d'omplir obligatòriament en cas de que vulgueu participar d'algun dels dos tornejos!

Teniu temps fins el 3 de Maig!

Formulari Tornejos: https://goo.gl/forms/ZhCPfB6qw94fTK9B3

Com ja és tradició, compartirem tots i totes un àpat que, en aquesta ocasió serà el dinar! Però abans, gaudirem plegats de la celebració de l'Eucaristia. El preu per menú és de 10€ i també teniu fins el 3 de Maig per reservar els vostres tiquets!
És important que porteu els vostres propis plats, coberts i gots, ja que intentarem generar el mínim de residus possibles durant el Festival!!

Per a una millor organització agrairíem que omplíssiu el següent formulari, així podrem tenir tota la informació necessària per gaudir d'un gran dinar!

Formulari Dinar: https://goo.gl/forms/laUzEQqyTeMoY6Al1

I, això no és tot! A les 17h tindrem en Jaume Barri que ens farà moure l'esquelet a petits i a grans!

Deixereu que us ho expliquin? Som-hi! Us hi esperem a tots! No volem sentir cap "Jo passoooooo" i us volem a tots ben carregats d'energia i amb moltes ganes de passar-ho bé!

Aprofitem per recordar-vos que el dissabte 5 de maig NO farem Esplai, ja que els monitors/es estarem preparant els preparatius del Festival!

Ens veiem diumenge!!



   

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019