Més informació de Colònies

Hola famílies!!

Ja tornem a ser per aquí al blog de nou i amb moltes ganes d’explicar-vos coses sobre les Colònies d’aquest any. No us preocupeu que, tot i que no escrivim cada dia per problemes amb la connexió d'Internet, les colònies estan anant rodades com cada any! 

Aquests dies, després de fer una sèrie de jocs i proves, i després que Tramuntana (els més grans) preparessin el joc de nit per tot l’esplai, vam adonar-nos que havíem de seguir un mapa per tal d’obtenir dues peces claus del Centre d’Interès d’aquest any que fan que les 9 obres del Museu Mömmon prenguin vida i surtin dels marcs durant la nit.

Per això mateix, ahir vam separar-nos en petits i grans i vam anar d’excursió per la muntanya. A l’excursió de petits vam trobar el cub de Krämarth i a la de grans vam trobar el ritual que havíem de seguir per tal d’activar aquest cub i evitar que les obres prenguin vida durant la nit.

Per la nit vam fer danses per tal de celebrar que ja podíem controlar la situació però.... uoh-oh!! Ens vam adonar que el cub era fals ja que les obres encara seguien vives després de fer el ritual per treure’ls-hi la vida!! Avui haurem de prendre les mesures que calguin per tal d’esbrinar el motiu pel qual hi ha un cub fals i qui és la persona que hi ha darrera de tot aquest enrenou.

Volem recordar-vos que no us preocupeu!! Les fotos que anem fent de cada dia les penjarem a la pestanya (que tornarem a obrir) “Colònies 2014” quan acabin les colònies ja que aquí a Banyoles no disposem d’una connexió suficientment potent com per penjar tantes fotos de tants nens i nenes tant i tant macos!!

Us deixem la foto amb tots els nens i nenes, monitors i monitores d’aquestes Colònies d’Estiu 2014!! 

Fins aviat famílies!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PRIMER DIA D'ESPLAI