Un comiat sense final...

Bon dia a tothom! 

Com han anat els dos primers dies després de colònies?
Per nosaltres s'està fent dur i gens fantàstic. És ben cert que dormir en el nostre propi llit sempre és un plaer, però no hi ha res com llevar-se ben d'hora per anar a llevar als nens, com esmorzar amb ells mentre escoltes les seves historietes i batalles que han viscut a la nit... No hi ha res com compartir el màxim temps possible amb aquestes personetes tan adorables. Vaja, que ens fan estar cansats i de vegades ens fan enfadar, però es fan estimar molt i després de tants dies junts els trobem a faltar només despertar-nos. 


Ara toca gaudir de la resta d'estiu que tenim per endavant perquè l'esplai no para, només marxa de vacances un temps per poder començar el curs 2014-2015 amb el 100% d'energia!

  • Ja estan totes les fotografies penjades!! Per veure-les, només cal que visiteu la pestanya "Àlbum Fotogràfic" o que feu click aquí
  • També us recordem que ja podeu escoltar la cançó de les colònies visitant la pestanya "Cançons de colònies" o bé fent click aquí
  • El LipDub que vam gravar amb tots els nens i nenes de les colònies el podreu veure en breus, farem una nova publicació per avisar-vos quan el tinguem llest i penjat!


Gràcies a tots per aquest curs d'esplai, perquè sense vosaltres no ens seria possible realitzar aquesta feina que tant ens agrada.

Una forta abraçada de part de tot l'equip de monitors i també d'en Cufi! 
Bon estiu i bones vacances a tots!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PRIMER DIA D'ESPLAI