Inici de Curs 2014-2015

Hola famílies!!
Com ha anat l'estiu? Segur que genial! Per aquí l'equip de monitors i en Cufi ja estem amb les piles carregades i amb moltíssimes ganes de començar aquest nou curs per veure a tots els nens i nenes de l'esplai i passar-ho genial!! 
Per tant, l'inici de curs ja és ben a prop! Així doncs, us hem enviat un correu electrònic per informar-vos que les PRE-INSCRIPCIONS de l'esplai seran la propera setmana.
   Dies: 15, 16, 17, 18 i 19 de setembre
   Hora: de 17 a 19h.
   Lloc: Parròquia de Sant Pere, El Masnou
Com bé us expliquem detalladament al mail, aquest any canvia el procés d’inscripcions dels nens a l’esplai. Com que les places són limitades degut a la demanda de nens, el que sempre ha estat la inscripció dels nens, ara serà la pre-inscripció. Quan ja tinguem pre-inscrits a tots els nens i nenes, formalitzarem la inscripció (a partir del dia 22 i fins el 28 de setembre) posant-nos en contacte amb vosaltres per dir-vos si els vostres fills o filles tenen plaça o no.
Per tal de fer-ho tot més àgil, us hem adjuntat al correu electrònic una sèrie de papers que haureu d’omplir i portar els dies de pre-inscripcions, a part de tota la documentació indicada també al correu electrònic.

Per més informació, consulteu el vostre correu electrònic

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019