Més informacions!

Hola famílies! 

Com esteu? Molt dur aquest començament de setmana? 

Últimament l'Esplai està d'allò més actiu, i sabem que esteu rebent moltes informacions diferents de part nostra, ens sap greu atabalar-vos, però sabem que us agrada molt tenir noticies nostres!! 

Primer de tot, volem recordar-vos que aquest dissabte 27 de Febrer farem esplai als locals de Sant Pere, ja que celebrarem l'eucaristia de les Escolàpies del Masnou. En motiu de la celebració, acabarem l'Esplai una mica abans, a les 19:00h i us convidem a participar de l'eucaristia amb tots nosaltres! Alguns dels nostres monitors tocaran les guitarres i entonaran les cançons durant la missa, no us ho podeu perdre!! 

Com sempre us volem recordar que reviseu el correu electrònic! Allà trobareu una carta informativa sobre les dues sortides que realitzarem aquest segon trimestre... Montserrat i Can Bosc ens esperen! 
I com a novetat, aquest any, per a poder gaudir d'una millor organització, hem creat un formulari d'inscripció on-line que cal completar si voleu inscriure als vostres fills a la sortida. 
Els formularis els trobareu a la pestanya "Inscripcions" d'aquest mateix blog, però si ho preferiu, podeu fer click als enllaços següents: 



    I això és tot de moment! 
    Ens veiem dissabte amb molta energia als locals de Sant Pere! 

    Comentaris

    Entrades populars d'aquest blog

    FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

    Dia 6 - 18 de juliol de 2019

    PRIMER DIA D'ESPLAI