Anem d’excursió amb la Diana Bones

Quin dia més cansat i alhora estrany…

Al matí ens hem llevat al ritme de la música d’Indiana Jones. Ha aparegut la Wendy amb el llibre antic on hi havia escrit una nou final per la Diana Jones!!! Amb tot això, ens ha vingut a buscar la Diana perquè l’ajudéssim a buscar el Sant Grial i la Calavera de Cristall. Ens hem dividit en dos grups (petits i grans) i cada grup ha anat a buscar el que li pertocava. Els petits hem anat fins a la Pobla de Lillet on hem gaudit d’un bon dinar i una refrescada de peus. Els més grans hem anat al Santuari de Falgars!

Un cop hem tornat a la casa i ens hem retrobat amb la Diana, acompanyada pel Director del Museu, s’han analitzat les troballes que hem fet. El Director, emprenyat, ha conclòs que les dues peces eren falses i, la Diana, en conseqüència, ha llençat la Calavera de Cristall al terra que, després d’esmicolar-se, ens ha deixat entreveure la presència d’un paper en blanc. No hem pogut resoldre la història…

A la nit, com que estàvem tan cansats, hem dansat i ballat cançons i després, per grups de tutories, ens hem reunit per acabar relaxats la nit.

Quin greu ens sap per la pobra Diana! A veure si demà tenim més sort!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PRIMER DIA D'ESPLAI