1r dia al Monestir du Pain: Ens situem

Benvolgudes famílies,

Hem arribat super bé a la casa! Bé, resulta que hem arribat al Monestir du Pain: A FRANÇA!! Un cop instal·lats hem descobert totes les sales d'aquest gegant monestir: les cel·les, el refrectori, la biblioteca, la capella i també la bassa - que és una mena de piscina-!

Després de dinar hem preparat un lip dub molt xulo que ben aviat podreu veure i hem gaudit tot estrenant la bassa! Quina caloreta!

A la nit hem conegut els monjos templers que viuen al Monestir: el mestre de les claus, la cuinera, la grangera, l'apicultora, la bibliotecària, el vinicultor, l'esmolador, l'organista, la botànica, la remeiera, l'apotecària, també hem tingut l'honor de conèixer el Pare Superior que dirigeix el Monestir. Cada un d'ells té una funció que el fa indispensable perquè el Monestir pugui seguir existint.
Tot i que encara no els coneixem del tot, ens hem quedat molt sorpresos de l'entrega que tenen per cuidar el seu Monestir, de la capacitat d'atenció cap a l'altre, de la paciència i saviesa que reflecteixen, de les seves ganes en fer les coses cada dia millors. Sembla que aprendrem moolt d'ells aquests dies!!!
Per això, hem decidit que per aprofitar bé aquests dies ens separaríem per grups i tindríem un mentor templer que ens entrenaria per arribar a ser com ells. Estem molt contents i emocionats!!

Tenim mooltes ganes de començar aquesta aventura!!

 Epp estigueu ben atents que demà també us explicarem què hem estat fent!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021