5è dia al Monestir du Pain: Sorpreses a última hora!

Tot el que ens està passant al monestir no pot impedir que continuem amb l’entrenament. Per això, aquest matí les campanes han sonat amb força per despertar-nos.

Els templers ja ens van avisar ahir que era importantíssim menjar bé per esmorzar, perquè avui realitzaríem l’entrenament d’orientació.
Els petits i mitjans de la casa hem seguit els nostres planells i hem anat a parar a la Mina de Petroli i els grans han arribat fins les fonts del riu Llobregat prop de Castellar de n'Hug.

Un cop hem demostrat la bona orientació que tenim ens hem pogut refrescar a la bassa, no us podeu imaginar com de bé ens ha anat! Després, ens hem llepat els dits amb l'esplèndid refrigeri que ens ha preparat la cuinera templera i hem gaudit d’una bona vesprada de danses amenitzades per la templera organista: en sap un munt!

Quan ja anàvem a dormir… hem vist el que el Pare Superior del Monestir venia corrents. Tots pensàvem que tindria notícies de tot l’enrenou que hem viscut aquests últims dies, però quan s’ha apropat a nosaltres li sortia espuma de la boca i després de donar forces voltes pel terreny ha caigut estès a terra. El Pare Superior ha mort!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019