6è dia al Monestir du Pain: Ens visiten dos cavallers del Rei

Després del que va passar ahir, no ens ha quedat més remei que protegir el monestir unint totes les nostres forces.
Inesperadament hem rebut la visita de dos cavallers del Rei disposats a ajudar-nos!
Es veu que el Pare Superior els havia escrit una carta després de la mort de l'apotecària demanant ajuda. Però ja se sap... això de viure l'any 1253 a un Monestir aïllat i a més sense whatsapp... les coses arriben quan arriben. Així que, en assabentar-nos del motiu de la seva visita, els hem explicat que han arribat un xic tard, doncs el Pare Superior està mort.

Tot i ser cavallers, acostumats a veure de tot, els ha semblat molt estrany tot el que està passant al Monestir: les dues morts i la constant desaparició de cadàvers del cementiri. Per això s'han ofert a investigar pel seu compte a veure què esbrinen.

Ens hem quedat més tranquils sabent que ja hi ha professionals que s'ocupen de la nostra situació i per això, hem decidit fer el famós taller de samarretes de colònies!
Les podreu veure totes posades l'últim dia de colònies com és tradició! 

Quan semblava que tot anava millorant, ens hem adonat al sopar que la templera tresorera ha desaparegut sense deixar cap mena de rastre. Immediatament ho hem posat en coneixement dels cavallers perquè puguin seguir investigant.

Nosaltres hem lligat caps i creiem que potser ella està al darrera de tot això... què en penseu vosaltres??

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PRIMER DIA D'ESPLAI