7è dia al Monestir du Pain: Un gir ben inesperat!

Avui al matí hem tornat a investigar a la zona prohibida i no sabeu pas què ens hem trobat… Doncs la disfressa del monstre!!!
Després de tots aquests dies creient-nos la llegenda del monstre, resulta que és falsa. Però… qui és aquell que s’amaga sota la disfressa? Nosaltres pensem que és la tresorera, ja que juntament amb la disfressa hem trobat una pista que ens ha fet pensar directament en ella.

Però la notícia més sorprenent ens ha arribat a la nit! Mare meva quin rebombori!!! L’apotecària està VIVA! Durant tots aquests dies ha fingit la seva mort!! Us ho podeu creure??

Hem descobert que es va prendre una de les seves pocions que va fer que se li parés el cor per uns moments. Però és que això no és tot: té la tresorera segrestada en el bosc, ja que havia descobert el “plan” de l’apotecària: fingir la seva mort per poder donar vida a la llegenda i així aconseguir que ningú s'acostés a aquella zona per poder buscar el Sant Grial que ens parlava la llegenda.

El Pare Superior també havia estat investigant i també l'havia descobert... llàstima que l'apotecària se'n va adonar i va posar fi a la seva vida.

Ben aviat anirem a dormir, estem ben sorpresos i excitats, ja que no ens podem creure res del que ha passat avui!! I encara menys, que nosaltres hàgim resolt tot aquest entrellat!

Ja només queden dos dies per tornar a casa, els aprofitarem al màxim!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019