8è dia al Monestir du Pain: JA SOM TEMPLERS/ES

Aquest matí, ha estat emocionant, hem realitzat la prova final per ser templers i templeres com els nostres mentors. I la veritat es que ens n'hem ensortit molt bé!

Tots els nostres amics templers/es ens han felicitat, perquè al llarg d'aquests dies hem après el valor de l'ecologia que ens ha ensenyat la templera botànica; el valor de l'entrega que tant s'esforçava en ensenyar-nos el templer mestre de les claus; el valor de la saviesa que transmetia la templera bibliotecaria; hem après a valorar la sort de tenir cada dia un plat a taula gràcies a la templera cuinera; també hem aprés la importància d'estar i ser atents amb els nostres amics i companys amb l'ajuda de la templera remeiera; hem desenvolupat la nostra capacitat d'admirar-nos per tot allò que ens envolta sobretot l'art amb l'ajuda de la templera organista; amb el templer esmolador hem après a fer les coses el millor que podem; amb la templera apicultora hem après a valorar les petites coses del nostre voltant i amb la templera grangera hem après a cuidar i tractar amb respecte els animals.

Sí, hem après moltes coses, però sobretot ens n'hem adonat que aquestes convivències ens han fet millor persones del que erem abans de venir!! Ja ens han dit els templers i les templeres del Monestir que tot això ho hem de seguir treballant quan arribem a casa per no olibdar-ho mai.

Estem molt feliços i hem pensat que la millor manera de celebrar-ho era fent una gran festa. I així ha estat: hem compartit un bon sopar plegats i després hem preparat algunes actuacions per mostrar als templers/es com ens divertim els nois i noies de l'Esplai!

Ens veiem demà per compartir plegats un bon dinar de germanor!

Tenim moltes ganes d'explicar-vos-ho tot!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021

Dia 6 - 18 de juliol de 2019