Dia 1 - 13 de juliol de 2019

Benvolgudes families!


Ja hem arribat bé a la casa! Tot i així… es veu que hem arribat a l’Olimp!! Un cop situats, hem tingut l’honor de conèixer Zeus, l’encarregat de l’Olimp, i el seu company Hermes, el missatger dels déus. Ens han acollit molt bé i, per tal de conèixer les normes de l’Olimp, ens han preparat una activitat súper divertida que hem gaudit molt!

Després de sopar, se’ns han presentat la resta de déus que hi viuen amb Zeus i Hermes: Afrodita, deessa de l’amor, Apol·lo, déu de la música, Ares, déu de la guerra, Artemisa, deessa de la caça, Asclepi, déu de la medicina, Atenea, deessa de la saviesa i l’estratègia. Dionís, déu del teatre i les celebracions, Demèter, deessa de l’agricultura, Hebe, deessa de la joventut, Hefest, déu de la intel·ligència manual i Hades, déu de l’inframón. Aquests déus ens han dividit per grups segons les nostres habilitats i s’han mostrat voluntaris per guiar-nos i estar amb nosaltres durant aquests dies! De ben segur que aprendrem moltíssim d’ells

També, hem conegut a un personatge bastant curiós i graciós, Nömes Moks, és un home que s’està formant per arribar a ser déu!


Estigueu ben atents demà que us seguirem explicant com avança aquesta aventura!!!

Pd: També podeu anar mirant les nostres publicacions recents de l'Instagram.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021