Dia 5 - 17 de juliol de 2019



Avui, hem vist que les cartes que Hermes reparteix cada matí estaven tacades de tinta i això és una mica sospitós. També, ha aparegut Asclepi, canviat de vestimenta, amb Dionís i Hefest per un costat diferent al dels altres déus… Estem notant que els negdéus s’estan distanciant de la resta. Tot i així, han decidit que entrarem a l’infern divendres! Per això, Ares i Atenea ens han preparat un macrojoc que ens ha entrenat per poder lluitar contra qualsevol força maligne.

A la tarda, els petits han ajudat a Nömes a fer unes ulleres per a que pugui bussejar, els mitjans han demanat als deus que facin apunts per a en Nömes i els grans l'han ajudat a perdre la por a l'aigua!! Ara ja està més aprop i més preparat per convertir-se en un bon déu!


A la nit, Hades ens ha demanat que l’ajudéssim a descobrir qui ha falsificat el seu nom a la carta que Hermes va rebre. Hem dubtat si ajudar-lo o no però Zeus ens ha demanat netejar el nom del seu germà. Per poder-lo ajudar, hem realitzat un cluedo per a poder treure conclusions. Malauradament, totes les proves apunten a Hades...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021