Això ja s'acaba...

Hola de nou famílies!! 

Com ja sabeu el curs d'esplai ja està arribant al final i, com cada any, els últims dissabtes del curs són una mica diferents a la resta. És per això que us deixem aquí algunes informacions que us seran d'utilitat al llarg de les properes setmanes! 

DISSABTE 11 DE JUNY: passarem la tarda a la platja!
   - Horari: de 17:00h a 19:30h
   - Lloc de trobada i recollida: locals de l'Esplai
   - Què cal portar? Banyador (posat sota la roba), tovallola, xancletes, crema solar i gorra. 
En el cas que algún infant no sàpiga nedar, és important que porti flotador (manguitos, bombolleta...) i que ens aviseu prèviament.

DISSABTE 18 DE JUNY: farem una gimkana pel centre del poble!
   - Horari: de 16:30h a 19:00h
   - Lloc de trobada i recollida: Església de Sant Pere
   - Què farem després? Missa de cloenda a Sant Pere + Sopar Parroquial

Ens encantaria que ens acompanyéssiu en la missa final de curs! Si ho voleu fer la celebrarem a l'Església de Sant Pere el proper dissabte 18 de juny a les 19:00h

Però no s'acaba aquí la cosa!! Un any més esteu convidats a assistir al Sopar Parroquial que es farà a les Escolàpies del Masnou el mateix dia 18 de juny, després de la missa! El preu dels tiquets serà de 15€ pels adults i de 5€ pels infants (els bebés no paguen!!). 
El sopar serà ben suculent: aperitiu, truita, pa amb tomàquet, embotit, postres i, a més a més, una participació al bingo!!

Els diners que recaptem del sopar aniran destinats a la Comunitat Parroquial del Masnou, de la qual l'Esplai n'és membre.


La venta de tiquets pel sopar serà durant tota la setmana a la Parròquia o, si ho preferiu, també els podeu comprar avui a l'Esplai. Si esteu interessats en venir i no podeu venir a comprar els tiquets, envieu-nos un correu indicant el nombre de persones que hi assistireu i us en farem una reserva.


Fins aquí les informacions de final de curs! Per qualsevol pregunta, no dubteu en contactar amb nosaltres! 

Ens veiem aquesta tarda als locals de l'Esplai! 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies d'Estiu

RESUM REUNIÓ DE PARES

Informacions d'inici de curs