Mare de Déu de l'Alegria


Avui, diumenge 8 d'abril és el dia de la mare de Déu de l'Alegria. És per això que ahir a l'esplai vam fer diversos voluntàries tant per la zona de Masnou com a Barcelona per a celebrar aquesta data. Els més petits vam anar a visitar i alegrar la tarda els avis d'algunes residències i els més grans van ajudar al Cottolengo o al menjador social i mitjans van fer activitats amb el DISMA. Ja és el 2n any que fem aquesta experiència i trobem que és enriquidora tant per a monitors com a infants i joves. 

Com és tradició, pel dia de la Mare de Déu de l'Alegria, patrona dels Esplai, vam cantar la seva cançó que és quasi com un himne de l'esplai. Al no haver estat junts en cap moment del dia, cada grup es va reunir per fer-ne una grabació (fins i tot els Monitors!). A continuació podeu veure el resultat final fent click aquí o visitant el nostre perfil de Facebookd'Instagram o Twitter. Esperem que us agradi!


Us recordem que tant al vostre correu com a la pestanya de "Calendari", trobareu ja actualitzat el calendari del 3r trimestre!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021