Fang, fang i més fang!!

Avui al matí, arran de l’activitat de l’embruta’t per ajudar al Shrock a salvar la Princesa Piona hem acabat plens de fang. Després d’un seguit de dies amb resultats negatius, avui hem descobert que els papers en blanc que anàvem rebent en el fons hi tenien paraules amagades escrites. Ens hem quedat bocaoberts!

Ha estat a la nit quan la Wendy i l’Angelina ens han explicat tota la llarga història. Primer de tot, amb les paraules que hem anat trobant al llarg dels dies quan resolíem una història, hem desfet l’encanteri el qual estava posseïnt l’Angelina perquè reescrivís tots els finals bons.

Després la Wendy ens ha confessat un gran secret del seu passat. ÉS LA GERMANA DE LA MALÈFICA. La Wendy va nèixer en una família de màgia negra però quan ella va néixer  no se li van atribuir aquests poders, així que la seva família va decidir desfer-se’n d’ella.

Després d’aquest moment sincer, hem celebrat la gran victòria dels bons “por todo lo alto”. Hem gaudit d’una gran nit de discoteca i ben emocionats hem anat cap a dormir! Última nit abans de tornar a casa!

Fins demà famílies!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021