Dia 8 - 20 de juliol de 2019



Al matí, Apol·lo, Nömes i negdéus ens han explicat que han pogut netejar el quadre gràcies a la llum que Apol·lo ens ha aportat i les constel·lacions han tornat al seu lloc habitual. Després de tota la feina que ens han manat fer, hem decidit entrenar els déus i els hem preparat un embruta’t en el qual han quedat ben bruts!!


Mentre dinàvem, han aparegut Zeus, Hades, Atenea i Nömes per agrair-nos tota la feina feta i hem presenciat una declaració d’amor!!! Nömes portava temps intentant parlar amb Atenea i finalment, ha fet un discurs molt romàntic i Atenea ha acceptat.


Durant la tarda, hem estat preparant diferents actuacions per al festival al qual hem estat convidats!


A la nit, ha aparegut Zeus amb Hades, que volien manar-li un càstig a Hermes, però finalment, hem arribat a la conclusió que si els Negdéus i Hades han pogut convertir-se en bons, Hermes també podrà. Tot i així, Hermes ens ha explicat que ell volia les virtuts de tots els déus perquè se sentia infravalorat. Amb això, hem reflexionat que cadascú te les seves virtuts i és com és i cal valorar-les igualment. Abans de dur a terme el festival, hem vist com Nömes s’ha convertit en déu com a premi per la seva valentia.


Hem gaudit moltíssim d’aquests dies i de la cerimònia!! Ens ho hem passat d’allò més bé.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021