AVÍS COVID-19

Considerant el rebrot del virus que s’està donant en aquests moments, la incertesa de la situació actual i que l’Esplai congrega a molts infants i joves de diferents escoles i pobles, creiem que la proposta més prudent per aquest curs és la de posposar l’inici al segon trimestreDurant el primer trimestre l'equip de monitors/es continuarem treballant per millorar el funcionament de l’Esplai i per formar-nos en diferents àrees que, amb la voràgine del dia a dia, ens és difícil aprofundir. D'aquesta manera, estem segurs que podrem millorar la nostra tasca educativa. 

Així doncs, mentre sigui possible l'Esplai començaria el dia 16 de gener del 2021. Per temes administratius s’organitzaran unes pre-inscripcions durant la primera setmana de novembre, ja us informarem detalladament més endavant com es faran i què caldrà entregar.

Per nosaltres, les famílies sou molt importants i la decisió presa té l’objectiu de formar-nos per millorar el servei vers vosaltres i l’educació dels vostres infants i joves. Esperem que ho entengueu i us recordem que sempre ens podeu contactar per qualsevol cosa.

Ens retrobem al gener!! Cuideu-vos molt!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FOTOS DE LES COLÒNIES 2019!!

Dia 6 - 18 de juliol de 2019

PREINSCRIPCIONS CURS 2020-2021